Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961047

Amistoso (Int., RC) 730961047 Información oficial sobre el partido 730961047 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Legs Breaker Alineación oficial del equipo 'Legs Breaker' en el partido 2 - 3 Real Effea F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Effea F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Legs Breaker Alineación oficial del equipo 'Legs Breaker' en el partido 4 - 2 Real Effea F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Effea F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legs Breaker

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Enrique Cotoré va donar a Breaker un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Breaker va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ignacio Cahorts va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Paul Artadui gairebé va marcar per a Breaker des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aitzol Orbaizeta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En Raffaello Pareschi del Breaker ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Paul Artadui de Breaker va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Effea F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Jerzy Harkot de Effea després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 87 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Răzvan-Bogdan Dojană.
  • 171 Minuto 109 (Gol por el centro): En Erick Grutz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 109 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Răzvan-Bogdan Dojană va estar a punt de posar per davant a Effea amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Evaristo Quiñones va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Effea va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Patrizio Falcetta va quedar-se sol davant el porter Evaristo Quiñones, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Răzvan-Bogdan Dojană ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Aitzol Orbaizeta haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Effea al minut 47.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Effea van seguir progressant per la banda dreta. Diego Romero Mora va tenir la seva oportunitat al minut 60, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andre Brosbøl de Effea es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicanor Cisneros de Effea es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Romero Mora.
  • 513 Minuto 104 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 104 del partit, Nicanor Cisneros de l'equip Effea, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.