Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730960945

Amistoso (Int.) 730960945 Información oficial sobre el partido 730960945 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Anagnia Alineación oficial del equipo 'Anagnia' en el partido 1 - 2 Torres Montañez Alineación oficial del equipo 'Torres Montañez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Anagnia Alineación oficial del equipo 'Anagnia' en el partido 3 - 2 Torres Montañez Alineación oficial del equipo 'Torres Montañez' en el partido
Tiene mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,1 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anagnia

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Luciano Menetti va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Anagnia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Quirino Visco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Pancrazio Princiotta de Anagnia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Torres Montañez

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alejandro Quirós que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gabriele Oneto de Torres Mtñ es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Johan Mrazek de Torres Mtñ, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Mats Tullen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Torres Mtñ va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Alejandro Quirós va quedar-se sol davant el porter Pellegrino Zanda, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 48 (Ocasión de falta): El Torres Mtñ va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 48 amb un llançament de falta perillós. En Johan Mrazek però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adis Telkys ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vanja Pekolj de Torres Mtñ es va emportar una amonestació al minut 49 per provocar un rival.