Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730960710

Amistoso (Int.) 730960710 Información oficial sobre el partido 730960710 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

La Guingueta Alineación oficial del equipo 'La Guingueta' en el partido 3 - 7 Real Lacco Alineación oficial del equipo 'Real Lacco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
La Guingueta Alineación oficial del equipo 'La Guingueta' en el partido 1 - 8 Real Lacco Alineación oficial del equipo 'Real Lacco' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Guingueta

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Gheorghiţă Dreghiciu va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jürgen Zeltner, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Guingueta.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ildefontso Ezurmendia trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Carlos Saúl Arrebola quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Ildefontso Ezurmendia de Guingueta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Lacco

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Lacco va ser finalitzada des de l'esquerra per Agustí Vericat al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Lacco agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Òscar Saqués amb mestria.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): Al minut 68, una falta xutada per Sten van Wessel va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Lacco. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Mario Toresini estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gianluigi Roncadori va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 4 al minut 76.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lacco. A fi d'aconseguir el 2 - 5, van tocar-la en curt per tal que Agustí Vericat xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Agustí Vericat de Lacco va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 6 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Gianluigi Roncadori va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Agustí Vericat quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pablo Torres, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Claudio Iannoni va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pablo Torres va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Agustí Vericat, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Agustí Vericat va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Òscar Saqués de Lacco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.