Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730960467

Amistoso (Int., RC) 730960467 Información oficial sobre el partido 730960467 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

F.C. Ale Alineación oficial del equipo 'F.C. Ale' en el partido 1 - 3 Wolfs Stark Alineación oficial del equipo 'Wolfs Stark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Ale Alineación oficial del equipo 'F.C. Ale' en el partido 0 - 4 Wolfs Stark Alineación oficial del equipo 'Wolfs Stark' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ale

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Miguel Gallego va donar a F.C. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Ludovico Giannarelli va estar a punt d'empatar per a F.C. quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Émanuel Lallement va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Àlex Gelida va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Miguel Gallego de F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Errobi Iturraeta de F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Wolfs Stark

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el Wolfs va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Aaron Solomon, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Brede Stokken que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Wolfs.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Maurilio Cornejo de Wolfs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Maurilio Cornejo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Brede Stokken de Wolfs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.