Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730960345

Amistoso 730960345 Información oficial sobre el partido 730960345 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido 1 - 1 palifers Alineación oficial del equipo 'palifers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido 1 - 1 palifers Alineación oficial del equipo 'palifers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,4 % 24,9 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los membrilluelos F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 del partit, el jugador Mauro Gil de Gibaja de membrilluelos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jaime Arcenegui, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el membrilluelos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jorge Ambrona no va estar gens encertat.

palifers

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Laurendi Lezeaga que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a palifers.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): Michael Gbemacha va xutar magistralment una falta al minut 15 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de palifers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Maurice Djoubairou, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): palifers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Manuel Fernando Pérez Melgarejo va quedar-se sol davant el porter Víctor Campion, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Michael Gbemacha al minut 74.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bodmar Wockenfuss es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Galdón de palifers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.