Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730960032

Amistoso (Int.) 730960032 Información oficial sobre el partido 730960032 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

Dr3Am T3Am Alineación oficial del equipo 'Dr3Am T3Am' en el partido 0 - 6 Corricolari Alineación oficial del equipo 'Corricolari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dr3Am T3Am Alineación oficial del equipo 'Dr3Am T3Am' en el partido 0 - 4 Corricolari Alineación oficial del equipo 'Corricolari' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dr3Am T3Am

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Martin Biguet! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Marc-Alexandre Montier va fer al minut 11 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lucas Polin, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Corricolari

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Hanko Steinbrückner el va rematar Manuel Sevila amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 21, Fatigas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuel Sevila.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Eliezer Atacaite entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Fatigas, un peu providencial d'en Imants Bendiks va situar el 0-3 al panell digital.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Albuin Ebenhausen va augmentar l'avantatge de Fatigas a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Paweł Tarnogórski la va rematar Víctor Padullés amb una magnífica volea que va fer pujar per a Fatigas el 0 - 5.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Eliezer Atacaite va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): El Fatigas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Hanko Steinbrückner la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Hilari Navarro va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Padullés va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manuel Sevila després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bako Dosso va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Imants Bendiks.