Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730960020

Amistoso (RC) 730960020 Información oficial sobre el partido 730960020 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Dan1Navarr0 CF Alineación oficial del equipo 'Dan1Navarr0 CF' en el partido 2 - 5 Desexisimo Alineación oficial del equipo 'Desexisimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dan1Navarr0 CF Alineación oficial del equipo 'Dan1Navarr0 CF' en el partido 2 - 0 Desexisimo Alineación oficial del equipo 'Desexisimo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dan1Navarr0 CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dan1Navarr0 contenien la respiració mentre en Isma Flequé s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Yanic Villyn, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Dan1Navarr0 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cock Peppinck va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jovan Simić va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oswaldo Cerda va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Torcuato Monjia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yanic Villyn! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Jovan Simić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dan1Navarr0 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pedro Escorna va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yanic Villyn de Dan1Navarr0 es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Isma Flequé de Dan1Navarr0 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Desexisimo

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 en Johannes Stawarz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Johannes Stawarz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Próspero Bosch va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Desexisimo i marcant el 2 - 3.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el Desexisimo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gianluca De Nardi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 4.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Desexisimo per augmentar la diferència al marcador a 2 - 5 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Manuel Windsperger. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.