Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730959974

Amistoso (Int., RC) 730959974 Información oficial sobre el partido 730959974 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 5 - 2 Rivery football club Alineación oficial del equipo 'Rivery football club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 4 - 0 Rivery football club Alineación oficial del equipo 'Rivery football club' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els jugadors del Periquito amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 22, deixant Pedro Salcedo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pedro Salcedo de Periquito aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Pedro Salcedo de Periquito va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Periquito va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pedro Salcedo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Periquito va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kilian Montiel va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Manuel Calvo gairebé va marcar per a Periquito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Romeo Romeral una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Rodrigue Obam Assam va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Ignacio Irazoqui de Periquito gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Irazoqui de Periquito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rivery football club

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Messaoud Zaid va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de football, Jeffrey Pétrus, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Joel Engel arribés a peus de Aurélien Prouteau, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a football el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joel Engel de football va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jimmy Andriamaniraka es va posar al mig i ho va espatllar tot.