Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730959398

Amistoso (Int.) 730959398 Información oficial sobre el partido 730959398 en Hattrick

10.04.2024 09:45:00

RODINI Alineación oficial del equipo 'RODINI' en el partido 3 - 1 Roman F.C. Alineación oficial del equipo 'Roman F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
RODINI Alineación oficial del equipo 'RODINI' en el partido 4 - 3 Roman F.C. Alineación oficial del equipo 'Roman F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,1 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RODINI

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 del partit, el jugador Stamatis Karotsis de RODINI va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del RODINI contenien la respiració mentre en Yiorgakis Semertzidis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de RODINI al minut 43, que va llançar ajustat al pal en Szebasztián Zele. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Kostas Nikolakopoulos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Kostas Nikolakopoulos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Emanuele Falciasecca va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Yiorgos Kalitsis de RODINI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Roman F.C.

Goles Goles

  • 107 Minuto 18 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Roman, gràcies a les conegudes canonades d'en Carlo Storchi, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Roman van sortir al contraatac amb encert al minut 8, però Doriano Bonadies no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Roman va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Umberto Parracciani que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Claudio Giacomolli va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Kostas Tsirimonakis va fer una estirada espectacular al minut 60, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Vitaliano Cortellazzi.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Vito Catalini va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Kostas Tsirimonakis va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Roman va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 73, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Vito Catalini.