Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730959358

Amistoso (Int., RC) 730959358 Información oficial sobre el partido 730959358 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido 6 - 0 PEC Birma Alineación oficial del equipo 'PEC Birma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido 3 - 0 PEC Birma Alineación oficial del equipo 'PEC Birma' en el partido
Tiene bastante suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KATAKLAN C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Laureano Borragueiros de KATAKLAN aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de KATAKLAN a 2 - 0. Pepe Valenzuela Acuña va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): KATAKLAN va augmentar la diferència quan Mitchell Holm no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, KATAKLAN va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Karsten Olesen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de KATAKLAN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Laureano Borragueiros va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Diego Moscoso va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Thet Zaw Myint per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 6 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): KATAKLAN va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Santiago Moyano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Karsten Olesen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Zin Zin Lwin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pepe Valenzuela Acuña. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Aparicio Padrón, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Laureano Borragueiros de KATAKLAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PEC Birma

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Min Nyi Lay va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Birma que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.