Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730958586

Amistoso (Int.) 730958586 Información oficial sobre el partido 730958586 en Hattrick

10.04.2024 04:15:00

Toerist in Guam Alineación oficial del equipo 'Toerist in Guam' en el partido 1 - 5 Hill Diar Alineación oficial del equipo 'Hill Diar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toerist in Guam Alineación oficial del equipo 'Toerist in Guam' en el partido 1 - 0 Hill Diar Alineación oficial del equipo 'Hill Diar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toerist in Guam

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Lanz Tio va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Toerist, Thomas Estella, que va marcar, sense saber com, el 1 - 4.

Hill Diar

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Toerist. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rai Usita la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hill es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 2.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5, Bob Daproza va augmentar l'avantatge de Hill a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): En Victor-Andrei Răduş va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Ronaldo Facun va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a Hill.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hill van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Magnet Montano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hill van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alessandro Bandino va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Oliver Vande Voorde va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Ronaldo Facun de Hill va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.