Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730958305

Amistoso (Int., RC) 730958305 Información oficial sobre el partido 730958305 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 1 - 3 Bajen NYC Alineación oficial del equipo 'Bajen NYC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 1 - 2 Bajen NYC Alineación oficial del equipo 'Bajen NYC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albinegres de cor

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del albinegro s'esgargamellaven dempeus per esperonar Folke Ehler que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 9 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 18 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Folke Ehler per la seva rapidesa. Al minut 18 va intentar marxar per velocitat d'en Alex Noriega, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Mikel Vega Castañeda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de albinegro que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): En Folke Ehler va fer una ràpida incursió al minut 31, però en Alex Noriega no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): albinegro va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Armando Cebrián va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Armando Cebrián de albinegro es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bajen NYC

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Óscar Ferreros que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bajen.
  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, Bajen es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Rached Guemeida es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Óscar Ferreros de Bajen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 30 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Alex Noriega de Bajen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 22 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Simón Villaraud va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alex Noriega, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Horácio Cabral va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 50, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Óscar Ferreros. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.