Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957836

Amistoso (Int., RC) 730957836 Información oficial sobre el partido 730957836 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido 5 - 0 AFK '14 Šalgovík Alineación oficial del equipo 'AFK '14 Šalgovík' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido 2 - 0 AFK '14 Šalgovík Alineación oficial del equipo 'AFK '14 Šalgovík' en el partido
Tiene bastante suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv d'Asturies

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Eduardo Cadorra, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LOK_AST es posava per davant!
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LOK_AST pel centre va donar un gran resultat: el gol de Esteban Galtero va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Esteban Galtero va augmentar l'avantatge de LOK_AST a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sergi Gomar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a LOK_AST.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): LOK_AST va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Eduardo Cadorra va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Eduardo Cadorra arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Antonio Fuentes Campos de LOK_AST va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gamiz Rasshofer va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Florea Coşoianu, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Esteban Galtero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baldomer Tort de LOK_AST la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AFK '14 Šalgovík

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Šalgovík van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gil Júlio Barbosa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Igor Kotleba va marxar de Gamiz Rasshofer en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Šalgovík van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.