Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957475

Amistoso (Int.) 730957475 Información oficial sobre el partido 730957475 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

crenshaw Alineación oficial del equipo 'crenshaw' en el partido 8 - 2 The Klopp-a-Cabana FC Alineación oficial del equipo 'The Klopp-a-Cabana FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
crenshaw Alineación oficial del equipo 'crenshaw' en el partido 10 - 1 The Klopp-a-Cabana FC Alineación oficial del equipo 'The Klopp-a-Cabana FC' en el partido
Tiene mala suerte 9.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

crenshaw

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): crenshaw va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Radion Martînovschi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 17, indicava inequívocament que en Santiago Galindo va saber trobar la xarxa rival. crenshaw desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): crenshaw va aconseguir el 3 - 1 quan Radion Martînovschi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de crenshaw a 4 - 1. Daoud Belhannachi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Daoud Belhannachi va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Olaf Bertold Stanschitz de crenshaw va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de crenshaw va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en John Chiavini progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): crenshaw va augmentar la diferència quan Marco Cipolla no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlo Lollato de crenshaw va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

The Klopp-a-Cabana FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 en Ted Duchaine va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El 8 - 2 el va apuntar al seu compte particular Antonio Revuelta Coll de LFC després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El LFC creava perill des de la dreta al minut 18, però en Glauco Seletto, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jenson Bray desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jenson Bray de LFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.