Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957385

Amistoso (Int.) 730957385 Información oficial sobre el partido 730957385 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 6 - 0 Oro y Azul Liga Aniversario Alineación oficial del equipo 'Oro y Azul Liga Aniversario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 5 - 0 Oro y Azul Liga Aniversario Alineación oficial del equipo 'Oro y Azul Liga Aniversario' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estela Reynolds Fan Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Blaise Kuoni de pechotes aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 14 en Yiorgos Delphiniotis va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Luis Enrique Campi podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de pechotes eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 16, Hólmgeir Traustason va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jorge Vázquez Cano es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Blaise Kuoni va augmentar l'avantatge de pechotes a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de pechotes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luis Enrique Campi va posar el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Yiorgos Delphiniotis de pechotes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Yiorgos Delphiniotis va rematar alt.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El pechotes ho intentava per la dreta per mitjà de Hólmgeir Traustason, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diamantino Coelho de pechotes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Jordi Daunís de pechotes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Oro y Azul Liga Aniversario

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrés Giaccio de Aniversario la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.