Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957096

Amistoso (Int.) 730957096 Información oficial sobre el partido 730957096 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 4 - 1 HSV youngstars Alineación oficial del equipo 'HSV youngstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 4 - 0 HSV youngstars Alineación oficial del equipo 'HSV youngstars' en el partido
Tiene un resultado normal 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aiete Hills Football Club

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Després de 24 minuts de partit, Rubén Moncada igualava per Football en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Sezer Sarıbay va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ángel Gruny, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Football va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francisco Babastro va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Santxo Irala va incrementar l'avantatge de Football amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fernando Zapata per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joshua Jermann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Football van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fernando Zapata, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Merino Pérez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

HSV youngstars

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): HSVstars agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Falk Balles amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de HSVstars van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hanke Görß va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raimund Wagnsonner de HSVstars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.