Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957011

Amistoso (Int., RC) 730957011 Información oficial sobre el partido 730957011 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

Winnie Pooh and Friends Alineación oficial del equipo 'Winnie Pooh and Friends' en el partido 7 - 8 Boccalupo Alineación oficial del equipo 'Boccalupo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Winnie Pooh and Friends Alineación oficial del equipo 'Winnie Pooh and Friends' en el partido 3 - 1 Boccalupo Alineación oficial del equipo 'Boccalupo' en el partido
Tiene mucha potra 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winnie Pooh and Friends

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Dieter Fischhaber de Friends, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jan Bettinger va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Friends empatava el partit, 2 a 2, al minut 54.
  • 124 Minuto 97 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 97 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jan Bettinger llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Jan Bettinger es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el Friends va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jan Bettinger no va estar gens encertat.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Leo Toplishvili va fer al minut 66 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Keith McInnis, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristiano Fata de Friends va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Jan Bettinger de Friends va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cristiano Fata de Friends va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Takis Manias de Friends va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Keith McInnis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Friends.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Friends, Dieter Fischhaber, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Ari Pajarinen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Benjamin Akena, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Miel Michiels va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Friends i 7 - 7 al marcador.

Boccalupo

Goles Goles

  • 187 Minuto 38 (Gol tiro lejano): Després de 38 minuts el Boccalupo, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Alfons Ummels sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Valerio Bortolotti es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 161 Minuto 107 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 107 minuts Valerio Bortolotti va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 77 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Boccalupo va deixar en bona posició a en Valerio Bortolotti per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 111 (Ocasión tiro lejano): El Boccalupo se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 111, en Jason Carew va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): En Miel Michiels no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Cesare Foà encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 4 per a Boccalupo.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Robin Emsens de Boccalupo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cesare Foà en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Miguel Laloux va xutar fora per a Boccalupo, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Boccalupo Rufus Kyndt no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cesare Foà es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Boccalupo, Márk Ballai, col·locà la pilota just a les mans d'en Cesare Foà. El marcador: 6 - 6.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Olli Niskanen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Laurent Teppers de Boccalupo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cesare Foà en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 8.