Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730956868

Amistoso (Int.) 730956868 Información oficial sobre el partido 730956868 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Israelo's Boys Alineación oficial del equipo 'Israelo's Boys' en el partido 0 - 2 fc foad Alineación oficial del equipo 'fc foad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Israelo's Boys Alineación oficial del equipo 'Israelo's Boys' en el partido 0 - 1 fc foad Alineación oficial del equipo 'fc foad' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Israelo's Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Miguel Ángel Jiménez Knorr va marxar per velocitat al minut 8 i va fer una passada de la mort a Joseba Alkasena, però aquest va fallar.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joseba Alkasena, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62, Talal Nadir de Israelo's va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

fc foad

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Damien Chappell va posar els visitants foad per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, foad va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Stefan Biehal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Davide Sossella va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Domingos Rosa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sergio Iturri, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de foad van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 54 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Arvid Schneider-Valentini, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 彭 (Peng) 明雄 (Mingxiong) al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.