Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730956602

Amistoso (Int.) 730956602 Información oficial sobre el partido 730956602 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Levendaal Alineación oficial del equipo 'Levendaal' en el partido 5 - 0 Mississauga Racoons Alineación oficial del equipo 'Mississauga Racoons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Levendaal Alineación oficial del equipo 'Levendaal' en el partido 7 - 0 Mississauga Racoons Alineación oficial del equipo 'Mississauga Racoons' en el partido
Tiene mala suerte 7.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levendaal

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Al minut 4 l'àrbitre va premiar Levendaal amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Paco Galdo va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Dragoş Ion va incrementar l'avantatge de Levendaal amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Dragoş Ion de Levendaal va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Levendaal a 4 - 0. José Gallardo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 82 minuts quan Filogonio Soto Díez va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 0 per a Levendaal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfred Lapierre al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dragoş Ion va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Manuel Ustariz marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Filogonio Soto Díez que va xutar a fora per molt poc.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Filogonio Soto Díez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfred Lapierre va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Román Babau. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jesús Adrover, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Román Babau de Levendaal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mississauga Racoons