Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730956536

Amistoso (Int., RC) 730956536 Información oficial sobre el partido 730956536 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido 8 - 2 PunttiHuligaanit Alineación oficial del equipo 'PunttiHuligaanit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido 4 - 0 PunttiHuligaanit Alineación oficial del equipo 'PunttiHuligaanit' en el partido
Tiene mucha potra 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarrianord CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17, Ernesto Cellórico va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sarrianord contenien la respiració mentre en Ilija Kilibarda s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Ilija Kilibarda va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Ilija Kilibarda va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 56 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 2.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Alejandro Reyna va augmentar l'avantatge de Sarrianord a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sarrianord a 6 - 2. Fabio Caravaca va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Sarrianord va aconseguir el 7 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alejandro Reyna, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Sarrianord va augmentar la diferència quan Txomin Amezketa no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Ilija Kilibarda va estar a punt de marcar al minut 13 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Ilija Kilibarda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Bjørn Rongved va mantenir l'equip visitant dins del partit.

PunttiHuligaanit

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Angelo Andreatta de PunttiHuligaanit va fer un bon esprint per escapar-se de Fabio Caravaca i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 51 minuts quan Bryan Sarino-Matherly va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Lkhagvadorj Odgerel, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Luis Ernesto Vivas va ser clau en la jugada d'atac de PunttiHuligaanit al minut 34, quan ell mateix va fer una passada brutal a Lkhagvadorj Odgerel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.