Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730956166

Amistoso (Int., RC) 730956166 Información oficial sobre el partido 730956166 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Salamon FC Alineación oficial del equipo 'Salamon FC' en el partido 7 - 1 Wilde Freunde Darmstadt Alineación oficial del equipo 'Wilde Freunde Darmstadt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Salamon FC Alineación oficial del equipo 'Salamon FC' en el partido 4 - 0 Wilde Freunde Darmstadt Alineación oficial del equipo 'Wilde Freunde Darmstadt' en el partido
Tiene bastante suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamon FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Corria el minut 13, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Salamon s'avançava en el marcador després que en Guayasent Viudo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Salamon va augmentar la diferència quan Roberto Spínola no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Salamon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jeremy Summers va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manolo Marín Gil es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Roberto Spínola va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): El gol de falta de Guayasent Viudo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 86 i ampliar l'avantatge de Salamon a 6 - 0.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Salamon. A fi d'aconseguir el 7 - 0, van tocar-la en curt per tal que Sergio Agramunt xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rudolf Ehrt al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rui Cardalda va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roberto Spínola per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rudolf Ehrt va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anouar El-Morabity. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan José Iniesta de Salamon es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Agramunt.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anouar El-Morabity de Salamon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Wilde Freunde Darmstadt

Goles Goles

  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Hubert Strzelczyk va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Philipp Waldersee, que no va fallar i va marcar el 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eberhard Koegl va fer una magnífica centrada, però la rematada de Philipp Waldersee va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.