Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730955501

Amistoso 730955501 Información oficial sobre el partido 730955501 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Utopía p2p Alineación oficial del equipo 'Utopía p2p' en el partido 4 - 4 nou pla Alineación oficial del equipo 'nou pla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Utopía p2p Alineación oficial del equipo 'Utopía p2p' en el partido 3 - 1 nou pla Alineación oficial del equipo 'nou pla' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Utopía p2p

Goles Goles

  • 102 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Utopía va reduir el marcador al minut 23 a 1 - 2 quan Durruma Auzoberria va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Marciano Canedo de Utopía va aconseguir igualar el partit al minut 32, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Corria el minut 53, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Utopía s'avançava en el marcador després que en Marciano Canedo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Utopía van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Genís Cadena va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 20 minuts, en Joan Masfarré no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marciano Canedo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erlo Iriberrigarai.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Milián Raga de Utopía va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

nou pla

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, el nou va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alberto Molino, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): En José López va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Alberto Molino va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 56.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 89 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Vinicio Ribadeneira.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): nou quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alberto Molino va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de David Soto va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Marciano Canedo. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!