Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730955156

Amistoso 730955156 Información oficial sobre el partido 730955156 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Lobos de Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobos de Sabadell F.C.' en el partido 6 - 1 Deto Alineación oficial del equipo 'Deto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Lobos de Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobos de Sabadell F.C.' en el partido 7 - 0 Deto Alineación oficial del equipo 'Deto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobos de Sabadell F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Miguel Campra va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. LSBD empatava el partit, 1 a 1, al minut 44.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Luis Valcuende, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Luis Valcuende de LSBD va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): El gol de falta de Luis Valcuende sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 67 i ampliar l'avantatge de LSBD a 4 - 1.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lodovico Biondani es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 136 Minuto 77 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Javier Villa va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Eduardt Bennemühlen se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 6 - 1 al minut 77 per a LSBD.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LSBD van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Álvaro Barcasnegras, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Valcuende va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El LSBD ho intentava per la dreta per mitjà de Augusto Cano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Valcuende va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Deto

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Deto va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què David Mazas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jordi Ximeno que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, David Velázquez de Deto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Castejón Cotoner de Deto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.