Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730955135

Amistoso 730955135 Información oficial sobre el partido 730955135 en Hattrick

10.04.2024 13:30:00

Sint ritatrappers Alineación oficial del equipo 'Sint ritatrappers' en el partido 2 - 1 FC BLAFFEVELDE Alineación oficial del equipo 'FC BLAFFEVELDE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sint ritatrappers Alineación oficial del equipo 'Sint ritatrappers' en el partido 2 - 2 FC BLAFFEVELDE Alineación oficial del equipo 'FC BLAFFEVELDE' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sint ritatrappers

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Mattia Strauss de SRtrappers, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): SRtrappers va aconseguir el 2 - 0 quan Leong Chee Seng va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Amb 24 minuts disputats, Leong Chee Seng gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Sauro Tabarrini va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jerzy Leśków va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Loek Moors una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Sauro Tabarrini va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Loek Moors.

FC BLAFFEVELDE

Goles Goles

  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 63 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Arménio Lomba.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mattia Strauss haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a BLAFFEVELDE al minut 75.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Benjamin Timonen va fer una jugada per la banda esquerra, però Filip Jirčík va aturar el seu xut.