Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954948

Amistoso (Int., RC) 730954948 Información oficial sobre el partido 730954948 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 0 - 1 FantaDiddu Alineación oficial del equipo 'FantaDiddu ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 0 FantaDiddu Alineación oficial del equipo 'FantaDiddu ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Marino Diana gairebé marca per a Pétrola al minut 15 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Javier Gámez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pétrola.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Javier Gámez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pétrola se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Adrián Barrutieta va estar a punt de marcar al minut 56 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Pétrola Erdal Sayın quasi va assolir l'empat al minut 76 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Pétrola enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

FantaDiddu

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Adolfo Flagiello de FantaDiddu es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Richard Da Silva de FantaDiddu va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Richard Da Silva.