Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954776

Amistoso (Int., RC) 730954776 Información oficial sobre el partido 730954776 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido 0 - 2 Caracú Alineación oficial del equipo 'Caracú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido 1 - 0 Caracú Alineación oficial del equipo 'Caracú' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

machos Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Balompie la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Samson Almenord va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Quique Illanes rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Donald Sinimäe de Balompie es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 113 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 113 de partit, Donald Sinimäe de Balompie va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Caracú

Goles Goles

  • 140 Minuto 109 (Gol de contra de falta): El contraatac de Caracú va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Andrés Eduardo Otamendi va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 138 Minuto 114 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Camilo Rossi Squarcio la va rematar Juan Matías Sabatini amb una magnífica volea que va fer pujar per a Caracú el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Caracú va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Sabatini, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Caracú van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Valentino Di Fazio no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 77, un contraatac del Caracú no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alfredo Di Fazio perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 118 (Ocasión de contra por el centro): En Alfredo Di Fazio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.