Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954099

Amistoso (Int.) 730954099 Información oficial sobre el partido 730954099 en Hattrick

11.04.2024 03:00:00

La Tribuna Tambien Juega Alineación oficial del equipo 'La Tribuna Tambien Juega' en el partido 2 - 5 Madrid 2016 Alineación oficial del equipo 'Madrid 2016' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
La Tribuna Tambien Juega Alineación oficial del equipo 'La Tribuna Tambien Juega' en el partido 1 - 5 Madrid 2016 Alineación oficial del equipo 'Madrid 2016' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Tribuna Tambien Juega

Goles Goles

  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Augusto Ceballos de L.T.J. va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de L.T.J. van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Alfonso Albajari en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Desiderio Romero de L.T.J. es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Madrid 2016

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de 司徒 (Situ) 豪荣 (Haorong) que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 11 i semblava que Madrid desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Paolo Mantegazza va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En 司徒 (Situ) 豪荣 (Haorong), que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): 司徒 (Situ) 豪荣 (Haorong) de Madrid va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Florian Krużel va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Madrid.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Neil Stuart, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Madrid va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Madrid quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 何 (He) 崇毅 (Chongyi) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.