Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953937

Amistoso (Int., RC) 730953937 Información oficial sobre el partido 730953937 en Hattrick

11.04.2024 00:00:00

Raijin Strikers Alineación oficial del equipo 'Raijin Strikers' en el partido 3 - 1 Club Atletico San Esteban Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Raijin Strikers Alineación oficial del equipo 'Raijin Strikers' en el partido 6 - 1 Club Atletico San Esteban Alineación oficial del equipo 'Club Atletico San Esteban' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raijin Strikers

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Zoltán Bogyay va donar a Strikers un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Strikers va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Zoltán Bogyay, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Strikers va augmentar la diferència quan Micha Baló no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Zoltán Bogyay va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 225 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Ambroży Łabędź gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Micha Baló de Strikers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Club Atletico San Esteban

Goles Goles

  • 153 Minuto 88 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Atletico seguien lluitant fins al final. Al minut 88, fruit d'aquests esforços, Pablo Foncueva va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Roberto Scruzalmesa de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.