Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953843

Amistoso 730953843 Información oficial sobre el partido 730953843 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

El clásico Flynet de Philip Callahan Alineación oficial del equipo 'El clásico Flynet de Philip Callahan' en el partido 1 - 2 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El clásico Flynet de Philip Callahan Alineación oficial del equipo 'El clásico Flynet de Philip Callahan' en el partido 0 - 3 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El clásico Flynet de Philip Callahan

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Cándido Santisteban de Callahan va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Callahan van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Òscar Nicolau des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Callahan va anar a parar a la dreta de l'atac on en Òscar Nicolau, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

roots reggae

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): reggae va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 18. Xerardo Agruchave va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 42, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 郭 (Guo) 广明 (Guangming) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ivan Puigventós es va comportar com un juvenil al minut 7 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 22 per Óscar Pizarro va anar a parar a la creueta.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Julian Rozynek va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Óscar Pizarro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 郭 (Guo) 广明 (Guangming) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Edward John. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 郭 (Guo) 广明 (Guangming) de reggae la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En 郭 (Guo) 广明 (Guangming) va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.