Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953600

Amistoso 730953600 Información oficial sobre el partido 730953600 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Sancibri City Alineación oficial del equipo 'Sancibri City' en el partido 0 - 2 Aubameyang Connections Alineación oficial del equipo 'Aubameyang Connections' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sancibri City Alineación oficial del equipo 'Sancibri City' en el partido 1 - 1 Aubameyang Connections Alineación oficial del equipo 'Aubameyang Connections' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 11,9 % 64,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sancibri City

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Antonio Entrala va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Enrique Xortó, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Aubameyang Connections

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfredo Freyle va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69, una falta xutada per Armando Puche va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Connections. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Cirilo Ibros, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Anko Abadzhiev no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.