Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953572

Amistoso 730953572 Información oficial sobre el partido 730953572 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Ninjas del gol Alineación oficial del equipo 'Ninjas del gol' en el partido 3 - 1 JustEasy FC Alineación oficial del equipo 'JustEasy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ninjas del gol Alineación oficial del equipo 'Ninjas del gol' en el partido 4 - 1 JustEasy FC Alineación oficial del equipo 'JustEasy FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ninjas del gol

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ninjas contenien la respiració mentre en Kosma Kałus s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Ramón Díaz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ninjas, Idris Mohd Ehsan, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ninjas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Inocencio Gracera progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kosma Kałus! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Henri Hedström de Ninjas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Inocencio Gracera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

JustEasy FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Als 15 minuts de partit, Clodomiro Vicioso de JustEasy va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 5 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 5 en José Luis Vellosillo ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Sandoval Silveirinha el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Clodomiro Vicioso, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 59 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): JustEasy va estar a punt d'empatar al 76 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Per-Oskar Harrysson que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.