Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953289

Amistoso 730953289 Información oficial sobre el partido 730953289 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

C. F. S. Parque Rozas Alineación oficial del equipo 'C. F. S. Parque Rozas' en el partido 1 - 1 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C. F. S. Parque Rozas Alineación oficial del equipo 'C. F. S. Parque Rozas' en el partido 2 - 0 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. F. S. Parque Rozas

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ilídio Al-Rasheed, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pep Lluís Juan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El jugador local Claudio Valera Murcia per poc que no incrementa el marcador al minut 19. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Josip Cueni va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Parque per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ilídio Al-Rasheed, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Parque van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nicolaj Bendtsen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Claudio Valera Murcia de Parque va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Clemente Sali que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pablo Iturraspe, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maximilià Assens de Rangers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.