Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953208

Amistoso (Int., RC) 730953208 Información oficial sobre el partido 730953208 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 3 - 0 SC Uetliberg Zürich Alineación oficial del equipo 'SC Uetliberg Zürich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 2 - 0 SC Uetliberg Zürich Alineación oficial del equipo 'SC Uetliberg Zürich' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF MOLLET UE

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Corria el minut 23, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. MOLLET s'avançava en el marcador després que en Daniel Martínez xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MOLLET pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jörgen Oxér va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gerlando Cirillo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a MOLLET.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Bryce Convery va deixar a Bernard Quénard assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Bryce Convery va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MOLLET se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Bryce Convery va servir per deixar enrere el gegant Bernard Quénard al minut 74, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bryce Convery de MOLLET la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Friedrich Rudolf Holzhüter de MOLLET amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SC Uetliberg Zürich

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): SCUZ van sortir al contraatac al minut 17, però Gaudenz Sarver va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julien Sonnemoser de SCUZ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Julien Sonnemoser de SCUZ per doble groga al minut 35.