Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953067

Amistoso (Int., RC) 730953067 Información oficial sobre el partido 730953067 en Hattrick

11.04.2024 00:50:00

PPC TEAM Alineación oficial del equipo 'PPC TEAM' en el partido 1 - 4 ST PAULI FC Alineación oficial del equipo 'ST PAULI FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PPC TEAM Alineación oficial del equipo 'PPC TEAM' en el partido 1 - 3 ST PAULI FC Alineación oficial del equipo 'ST PAULI FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PPC TEAM

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TEAM contenien la respiració mentre en Luis Francisco Castro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Hernán Fernández va servir per deixar enrere el gegant Xabier Ereño al minut 44, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 89. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Rafael Gutiérrez la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Esneider Olaya de TEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ST PAULI FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Xabier Ereño que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): En Rhys O'Byrne va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 44. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Armentari Basaran va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 3 per a PAULI.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): PAULI sabia com jugar al contraatac, i al minut 71, Sören Denkhaus va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Armentari Basaran, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Dean Manley va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de José Antonio Marín Gil des de l'esquerra.