Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953031

Amistoso (Int., RC) 730953031 Información oficial sobre el partido 730953031 en Hattrick

10.04.2024 15:25:00

FC Bobo Dioulasso Alineación oficial del equipo 'FC Bobo Dioulasso' en el partido 3 - 1 Sunny Boys Alineación oficial del equipo 'Sunny Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Bobo Dioulasso Alineación oficial del equipo 'FC Bobo Dioulasso' en el partido 2 - 2 Sunny Boys Alineación oficial del equipo 'Sunny Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bobo Dioulasso

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Dioulasso s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Simon Nilsson per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 14 (Gol de penalti): Dioulasso va obtenir un penal al minut 14, que va llançar a la perfecció Generoso Ragni. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dioulasso va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Simon Nilsson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Generoso Ragni de Dioulasso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sunny Boys

Goles Goles

  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Moreno Nietch va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Sunny en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 70, quan un error defensiu va deixar Vincenzo Brianza completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Artur Kindlimann va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Sunny va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 80 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Sunny va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 90, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Vincenzo Brianza.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Helmi Rietiker de Sunny la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.