Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952886

Amistoso (Int.) 730952886 Información oficial sobre el partido 730952886 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 4 - 1 AC MADSEN Alineación oficial del equipo 'AC MADSEN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 9 - 0 AC MADSEN Alineación oficial del equipo 'AC MADSEN' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estrostes f. c.

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Passat el minut 47 de joc, Przemysław Porzycki facilitava les coses al estrostes amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): estrostes va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 62 Roberto Heras va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Guryon Karo va incrementar l'avantatge de estrostes amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Vasile Chiţigoi va augmentar l'avantatge de estrostes a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Przemysław Porzycki va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Przemysław Porzycki quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Vasile Chiţigoi de estrostes va intentar batre la porteria rival al minut 30 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Przemysław Porzycki va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): estrostes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Przemysław Porzycki va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

AC MADSEN

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kristian Wagener sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 27 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Kristian Wagener va fer al minut 16 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ove Hvas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Niels Riisgaard va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ove Hvas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.