Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952864

Amistoso (Int., RC) 730952864 Información oficial sobre el partido 730952864 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 4 - 1 narkunfc Alineación oficial del equipo 'narkunfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 5 - 1 narkunfc Alineación oficial del equipo 'narkunfc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Puente

Goles Goles

  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 89, Josep Maria Galcerany de C.D.Puente empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 94 (Gol por la izquierda): C.D.Puente, atacant per l'esquerra al minut 94, va aprofitar el magnífic llançament de Radu-Florin Zangor per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 185 Minuto 102 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del C.D.Puente van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jean Bokken va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 116 (Gol por la derecha): C.D.Puente va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Herrik van Commenee va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El C.D.Puente va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jacinto José Dias Figueiredo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

narkunfc

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 32 i semblava que narkunfc desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Joaquín Ferreyra va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): narkunfc va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jørgen Solberg va desviar el xut final de Ēriks Žips després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Zygmunt Marć de narkunfc va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Wesley Moreira va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jørgen Solberg va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Carlos Centurión? Un error clamorós seu va donar a Chris Twohig una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wesley Moreira de narkunfc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.