Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952320

Amistoso (Int.) 730952320 Información oficial sobre el partido 730952320 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Malaca C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaca C.F.' en el partido 1 - 1 Łapserdaki Alineación oficial del equipo 'Łapserdaki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malaca C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaca C.F.' en el partido 1 - 1 Łapserdaki Alineación oficial del equipo 'Łapserdaki' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,8 % 47,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaca C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Malaca contenien la respiració mentre en Eduardo Correia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Boris Bozhkov no va ser aprofitada per en Liviu Vârnă que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Adam Polášek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Malaca van sortir al contraatac al minut 70, però Addison Suárez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Malaca va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Addison Suárez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Imanol Landakoena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Imanol Landakoena va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Malaca va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Łapserdaki

Goles Goles

  • 164 Minuto 18 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Yaax Itz de Łapserdaki va marcar de penal l'empat al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Osama El Gawady va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 69, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Irizar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Łapserdaki va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Marwan Ala’a va quedar-se sol davant el porter Francisco Irizar, però aquest va poder aturar el xut.