Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952312

Amistoso (Int., RC) 730952312 Información oficial sobre el partido 730952312 en Hattrick

10.04.2024 15:45:00

Diamond Dogs202 Alineación oficial del equipo 'Diamond Dogs202' en el partido 3 - 1 Portland Thorns FC Alineación oficial del equipo 'Portland Thorns FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Diamond Dogs202 Alineación oficial del equipo 'Diamond Dogs202' en el partido 2 - 0 Portland Thorns FC Alineación oficial del equipo 'Portland Thorns FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diamond Dogs202

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): DD va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Shaya Kouchesfehani, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fakour Hastibakhsh que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a DD va ser Ali Golchoubian.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, DD va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Parham Zarepour, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Netos Kalinikou va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DD.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): DD va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Donatello Cappellieri va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Seran Ganogald.
  • 214 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Donatello Cappellieri va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 32. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): DD va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Netos Kalinikou en un 1 contra 1 amb el porter Seran Ganogald, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jose Luiz delos Santos va rematar alt.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ali Golchoubian. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Shaya Kouchesfehani de DD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Portland Thorns FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ignacio Navasques va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Marcelino Dorante va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcelino Dorante va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en David Serra aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Alfredo Torres Ochoa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.