Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952299

Amistoso (Int., RC) 730952299 Información oficial sobre el partido 730952299 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido 0 - 3 juvanni Alineación oficial del equipo 'juvanni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido 1 - 3 juvanni Alineación oficial del equipo 'juvanni' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Casapuertas Gaditanas

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Casapuertas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zbigniew Staniak en un 1 contra 1 amb el porter Enrico Ugoni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Casapuertas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Constantin Ghenescu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Casapuertas va ser a punt de marcar al minut 67, quan el seu jugador Constantin Ghenescu va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Casapuertas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Giuseppe Guissani la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Constantin Ghenescu va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vítězslav Kvíz de Casapuertas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

juvanni

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de juvanni van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Catello Lancia.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Feliciano Bernabéu va augmentar l'avantatge de juvanni a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Nico Arendorff va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 3 per a juvanni.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Feliciano Bernabéu de juvanni, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Nico Arendorff quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Feliciano Bernabéu estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Catello Lancia, als 31 minuts, va fallar per ben poc.
  • 270 Minuto 51 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Feliciano Bernabéu al minut 51 semblava entrar, però Hans-Joachim Tillind va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del juvanni que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Claudio Folcarelli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): Feliciano Bernabéu va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Régis Chardon de juvanni es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Mich Kruithof de juvanni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.