Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952255

Amistoso (Int., RC) 730952255 Información oficial sobre el partido 730952255 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Portugal F.C. Alineación oficial del equipo 'Portugal F.C.' en el partido 3 - 1 Le roi soleil Alineación oficial del equipo 'Le roi soleil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Portugal F.C. Alineación oficial del equipo 'Portugal F.C.' en el partido 5 - 2 Le roi soleil Alineación oficial del equipo 'Le roi soleil' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portugal F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Portugal prenia la batuta de l'encontre al minut 13, quan en Alejandro Rotellar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Portugal va aconseguir el 2 - 0 quan Viktorimas Milinavičius va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 125 Minuto 75 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 1 el va marcar Viktorimas Milinavičius a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): En Iván Guruceta entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Portugal, un peu providencial d'en Alejandro Rotellar va situar el 3-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abelard Arenols de Portugal es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Viktorimas Milinavičius de Portugal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Le roi soleil

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raimondo Maag ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Raimondo Maag va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Joaquín Liébana va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Ignaz Ferretti quasi aconsegueix empatar per soleil al minut 28, però Joaquín Liébana va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 250 Minuto 73 (Ocasión de falta): Abdoul Marena va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 73.