Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952208

Amistoso (Int.) 730952208 Información oficial sobre el partido 730952208 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 4 - 0 Bear City FC Alineación oficial del equipo 'Bear City FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 5 - 0 Bear City FC Alineación oficial del equipo 'Bear City FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aparta que voy

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Aparta va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Samoil Nedelkov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Aparta va augmentar la diferència quan Samoil Nedelkov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aparta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jure Sočan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vladimir Angelov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Aparta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Amir Hossein Afshar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jere Lindberg al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vladimir Angelov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Passaven 53 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Antonio Gorcoa va rematar alt.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Julius Kupiainen va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Aparta van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Samoil Nedelkov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Pierpaolo Cappellazzo de Aparta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jure Sočan de Aparta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bear City FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julius Kupiainen de Bear va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tatu Kämäri de Bear es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.