Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952197

Amistoso (RC) 730952197 Información oficial sobre el partido 730952197 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido 5 - 6 Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido 1 - 0 Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

edurodrifer u. d.

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Andy Kyle entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al edurodrifer, un peu providencial d'en Sergio Osorio va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de edurodrifer la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Javier Hespital, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Amador Fidalgo va xutar fora per a edurodrifer, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Iván Cuevas de edurodrifer, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Filip Śniadek en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de edurodrifer Berenguer Gisbert no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Filip Śniadek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de edurodrifer, Andy Kyle, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Eugenio Valiente Negrón va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.

Hellacopter FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El porter de Hellacopter va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jens Sønderskov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hellacopter va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jens Sønderskov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adil Khafi.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Hellacopter, Jens Sønderskov, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Adil Khafi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Hannes Rathmayr anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Hellacopter.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Felipe Calvache va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Nicolás Agraït de Hellacopter, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alejandro Blanco en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.