Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730951673

Amistoso (Int.) 730951673 Información oficial sobre el partido 730951673 en Hattrick

10.04.2024 15:45:00

SEPAHAN--FC Alineación oficial del equipo 'SEPAHAN--FC' en el partido 1 - 2 R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SEPAHAN--FC Alineación oficial del equipo 'SEPAHAN--FC' en el partido 1 - 1 R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEPAHAN--FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kevin Gasti ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SEPAHAN--FC es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Gil Leperlier va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Guillermo Daniel Niembro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Piotr Ciszewski va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 82, tothom va saber perquè en Gil Leperlier era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

R.Verdyblanco B.P.

Goles Goles

  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Beticos al minut 77. Abdulraheem Abdulfat Al-Rajhy va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 83, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abdulraheem Abdulfat Al-Rajhy es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Beticos van sortir al contraatac al minut 38, però Iván Pinos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Beticos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Aaron Vorhagen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferran Giner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Herbert Glücksberger de Beticos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.