Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730951334

Amistoso (Int., RC) 730951334 Información oficial sobre el partido 730951334 en Hattrick

10.04.2024 22:50:00

Royal Pegasus F.C. Alineación oficial del equipo 'Royal Pegasus F.C.' en el partido 0 - 2 Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Royal Pegasus F.C. Alineación oficial del equipo 'Royal Pegasus F.C.' en el partido 2 - 0 Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Pegasus F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Pegasus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Göran Persson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Plensa.
  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Göran Persson es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Pegasus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Claudio Rotatori ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Apumayta Echeverría va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Jordi Plensa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Pegasus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Sergio Knorr Garrido va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a Pegasus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iván Luis Huerta, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Claudio Rotatori quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Pegasus va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 83 que Jordi Plensa no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Knorr Garrido de Pegasus es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 84, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Sergio Knorr Garrido va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Luis Huerta de Pegasus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Xatafi Capitols F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Capitols agafava avantatge al minut 78 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rodrigo Fuentes Martínez amb mestria.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Acoidan Solares va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.