Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730951027

Amistoso (Int., RC) 730951027 Información oficial sobre el partido 730951027 en Hattrick

10.04.2024 13:00:00

Zumie United Alineación oficial del equipo 'Zumie United' en el partido 1 - 0 atlético Alineación oficial del equipo 'atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zumie United Alineación oficial del equipo 'Zumie United' en el partido 1 - 1 atlético Alineación oficial del equipo 'atlético' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zumie United

Goles Goles

  • 119 Minuto 106 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Henrik Gaeremijn sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Elliot Nesstad que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): United van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Henrik Gaeremijn no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 216 Minuto 88 (Ocasión evento especial rápido + pase): Paweł Chilewski va marxar per velocitat al minut 88 i va fer una passada de la mort a Stig Erichsen, però aquest va fallar.

atlético

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Atm va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ângelo Nobre va desviar el xut final de Flavius Bârleanu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Yannick Krewer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 86, un contraatac del Atm no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Yannick Krewer perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Yannick Krewer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 286 Minuto 96 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 96 minuts, el Atm va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 99, Massimiliano Marco Ciaccasassi de Atm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.