Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730950931

Amistoso (Int.) 730950931 Información oficial sobre el partido 730950931 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido 2 - 3 Platfus Alineación oficial del equipo 'Platfus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido 2 - 3 Platfus Alineación oficial del equipo 'Platfus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,8 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Birracruzis C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Diego Castillo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Birras equilibrava la balança al minut 69. En Alessandro Ravano, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Platfus

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Platfus va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Rene Frommhagen aconseguint el 0 - 1.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ryan Struyf de Platfus l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 60 de partit.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rene Frommhagen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Platfus.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Faustinus Kaler de Platfus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Thibault Goossens de Platfus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.