Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730949509

Amistoso 730949509 Información oficial sobre el partido 730949509 en Hattrick

10.04.2024 22:50:00

Kerplunk United Alineación oficial del equipo 'Kerplunk United' en el partido 0 - 4 Legends of tomorrow Alineación oficial del equipo 'Legends of tomorrow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Kerplunk United Alineación oficial del equipo 'Kerplunk United' en el partido 0 - 7 Legends of tomorrow Alineación oficial del equipo 'Legends of tomorrow' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kerplunk United

Legends of tomorrow

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): Al 34 minuts, El tomorrow va fer el 0-1. En Marcin Sułek va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kerplunk. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Apuk’achi Zeballos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del tomorrow es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 44.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de tomorrow, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Miguel Ángel Sanz del Prado va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Nataniel Butte va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 4 per a tomorrow.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): tomorrow va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Rosauro Aboitiz va quedar-se sol davant el porter Svirgaudas Čerekas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): tomorrow va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Svirgaudas Čerekas va desviar el xut final de Apuk’achi Zeballos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rosauro Aboitiz es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 289 Minuto 63 (Ocasión evento especial): En Nataniel Butte va fer una ràpida incursió al minut 63, però en Aldo Iglesias no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Inocencio Vásquez després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Svirgaudas Čerekas va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Rosauro Aboitiz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Svirgaudas Čerekas, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Max Chaclan de tomorrow la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Inocencio Vásquez.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcin Sułek de tomorrow va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.