Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730949498

Amistoso (RC) 730949498 Información oficial sobre el partido 730949498 en Hattrick

11.04.2024 00:00:00

Alvinegros Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Alvinegros Futebol Clube' en el partido 2 - 3 LINOSTEEL FB.C. Alineación oficial del equipo 'LINOSTEEL FB.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alvinegros Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Alvinegros Futebol Clube' en el partido 2 - 1 LINOSTEEL FB.C. Alineación oficial del equipo 'LINOSTEEL FB.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,2 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alvinegros Futebol Clube

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): Alvinegros no perdien la fe, i al minut 43 del partit, Augusto Gaspar va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Salvatore Zennaro va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Augusto Gaspar de Alvinegros va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 15, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Alvinegros va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 38 que Petrucio Almeida Rocha no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 242 Minuto 118 (Ocasión de contra por la izquierda): Alvinegros van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 118, però el xut de Gianluca Lamantea des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salvatore Zennaro.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Gianluca Lamantea de Alvinegros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LINOSTEEL FB.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): LINOSTEEL va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Ariel Cruz va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, LINOSTEEL va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Óscar Valenzuela, amb un xut sec des de la dreta.
  • 173 Minuto 101 (Gol por la derecha): Al minut 101 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Raul Antônio Foles que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Quim Soares quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Zé Hermes de Oliveira, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Ariel Cruz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. LINOSTEEL va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de João Lucas Vilela després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zé Hermes de Oliveira va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elton Ipumirim va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Zé Hermes de Oliveira va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Yuri Ayrenk, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Al minut 98 de partit, Ariel Cruz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 117 (Ocasión por la derecha): Ariel Cruz de LINOSTEEL va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 117 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jarbinhas Obara de LINOSTEEL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orlandinho Melquíades de LINOSTEEL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.