Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730949364

Amistoso (RC) 730949364 Información oficial sobre el partido 730949364 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 3 - 4 Partizan de Vitoria Alineación oficial del equipo 'Partizan de Vitoria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 2 - 3 Partizan de Vitoria Alineación oficial del equipo 'Partizan de Vitoria' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FINISHER

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ales Basabilbeitia, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a FNS.
  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): El Heribert Folguerola va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel FNS. 2-3.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Marcos Arruebo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): FNS es va veure beneficiat per la polèmica al minut 10, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Próspero Redondo va relliscar al moment de fer el xut i el porter Adair Barata no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 290 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Heribert Folguerola va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 el FNS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marcos Arruebo no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ghaïth Laâlou no s'ho podia creure.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alin Oniţiu haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a FNS al minut 69.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Ghaïth Laâlou va estar a punt de marcar al minut 85 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Heribert Folguerola de FNS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 10 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Marcos Arruebo va ajudar molt al FNS. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.

Partizan de Vitoria

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Víctor Sancho que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pau Cristòfol va treure un córner llarg cap al segon pal que en Francesc de Pau Pallàs, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Diego Sancho va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 1 - 3 per a Partizan.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Melxor Cristòfol va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Simon-Pierre Godin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Partizan va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Simon-Pierre Godin de Partizan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francesc de Pau Pallàs de Partizan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.